|

Hey...

Am intrat pe un site de stiri romanesc( avand linkul de pe Facebook) si totul era ok. Pana cand, a aparut videoul despre stirea respectivă si am apăsat ca să îl văd, pentru ca nu părea nimic suspect. Efectiv, au inceput sa imi apara chestii de genul repetat: "nsf..." doreste sa-ti trimita notificari. "23nsf" la fel, "57nsf" la fel. Am dat "blochează", am ieșit de pe site, am încercat să șterg tot ce avea legătură cu siteul, din istoric, fila respectivă am șters-o, am mers în setări, apoi am instalat Avast Antivirus( aveam si CleanMaster dinainte), am scanat wifiul, tot.

Cand m-am uitat, aveam 16%, si in vreo 7 minute am coborat la 12%. Apoi, brusc, la 5% si apoi la 1%, totul in vreo 2 minute...Am băgat telefonul imediat la încărcat si a scăzut la 0%, chiar dacă il băgasem la incărcat. Apoi a inceput să se încarce.

Intrebarea mea e: Este posibil ca virusul respectiv să afecteze bateria sau era doar o problemă pe moment? Pentru că mi-am dat seama că e un virus.

E vreo posibilitate să scap de tot de această problemă? La un minut de la incident, după cum am spus, am instalat un antivirus, am scanat tot...Si problema cu bateria a aparut exact după. Ce as putea să fac in situații de genul, in caz că mai apar? Dar sper să nu.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Resetează telefonul!
Adică revii la setările din fabrică.
E cel mai sigur! Scapi de virus dar pierzi toate numerele din telefon și trebuie să le reintroduci manual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează