| Ionutza2012 a întrebat:

Hey guys, în urma unei glume proaste a unui amic mi-am luat ban de pe Facebook 72 de ore. Era genul de chestie "poti sa imi trimit si mie poza asta pe Facebook?" si in secunda doi nu mai puteam intra. Stiti vreo solutie pentru astfel de situatii?

| Ora de net a răspuns:

Buna Ionut,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

In cazul in care ai trimis o poza cu continut ilegal sau continut sexual explicit atunci trebuie sa astepti ca Facebook sa iti dea acces inapoi in contul tau.

Ora De Net
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

In cazul de fata, nu exista solutie, decat asteptarea!
In 72 de ore o sa intrii pe FB si sunt convinsa ca, nu vei mai repeta greseala si il vei bloca pe prietenul care te-a pus a faci prostia aceea.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu e nicio solutie, eu si multi cunoscuti suntem in aceeasi situatie. laughing

| LoredanaS19 a răspuns:

Din păcate trebuie sa astepti pana isi revine singur iar apoi pe viitor sa ai mai multa grijahappy

| AlexanderAlex1 a răspuns:

Astepti, imi poti da poza te rog? laughing)