| Gilil a întrebat:

Hey salut, am o intrebare. Cum vad daca am un keylogger in pc? Am facut un test cu "Spybot-S&D Start Center" si nu am. Mai am o intrebare legata de programul "csrss.exe" nu stiu daca e periculos dar imi apare in task manager, va rog sa raspundeti cei mai specializati!

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Daca suspectezi ca ai un kelogger, sfatul nostru este sa iti reinstalezi sistemul de operare.

Pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Csrss e un proces de windows și e safe. da dacă vrei s-o iei practic orice program poate fi injectat de un virus. Am auzit că MalwareBytes ar fi un bun(și e free) program de căutat viruși.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sau mai bine, daca ai PC puternic, sa folosesti Qubes sub Ubuntu si sa ai un VM de Windows.

| Vallentin05 a răspuns:

Poti sa reinstalezi windows daca esti sigur ca ai luat keylogger.