|

Hey TPU,am o mare problema, la orice calculator de pe care vreau sa intru pe net imi tot apare cum ca conexiunea nu ar fi privată si nu ma lasa sa intru pe nici un site (nici măcar google).Ce se putea face sa meargă? Si 2 cum sa putea sa pornesc wireless ul la un laptop cu windows 7?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Exista posibilitatea sa ai o problema cu ora corecta la computer sau cu certificatele. Incearca sa verifici daca ora este cea corecta si reinstaleaza browserul web. Conexiunea wireless o poti activa mergand in Start -> Control Panel -> Network & Sharing Center

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

1. Ai o problema cu certificatele, cu ora de pe calculator, cu browserul sau cu routerul. Zici ca "la orice calculator", poti sa dai mai multe detalii? Orice calculator de acasa, sau si de pe ale prietenilor? Conteaza mult diferenta.
2. Trebuie sa ai driverul si butoanele instalate corect, dupa care sa il activezi cu un buton special sau o combinatie de taste. Iti dai seama ca ai reusit daca iconul de langa ceas se schimba din calculator in indicator de semnal (liniute).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Schimba ora si data de la calculator cu cele reale, de aceea nu iti merge, si vezi ca are in panelul laptopului wireless-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează