|

Hey, TPU! Sa am încredere in Wish? Adica ia bani de pe card... si poate lua mai mult decat trebuie?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună, Georgiana,

Wish este un serviciu de încredere, însă te sfătuim să alegi cu atenție produsele pe care le comanzi.

Pentru a te asigura ca un site de cumparaturi este de incredere te incurajam sa verifici daca acesta are date de contact, adresa magazinului fizic si datele fiscale ale firmei. De asemenea, poti incerca sa cauti pe internet recenziile altor utilizatori legate de situl respectiv.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Îți recomand sa folosești PayPal și sa conectezi cardul la contul tău de PayPal. Așa ai flexibilitate mult mai multă asupra cardului tău de credit și nu sunt taxe.

De asemenea, cu ajutorul PayPal, poți sa soliciți refund (returnarea fondurilor) in cazul in care produsul comandat nu a sosit, este deteriorat sau nu ați primit conținutul prezentat in imagini.

Wish e de încredere, însă coletele ajung foarte greu. Poate dura și pana la 2 luni.

De asemenea, răspunsul este unul negativ, wish tipărește le factura exact cât trebuie sa plătești, fără taxe ascunse.

Mult succes! Funda?; x

| a răspuns (pentru theacaciastrain):

Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.

Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!

Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.

Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.

E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.

Si, da, exista unele escrocherii pe el, am cumparat niste stickuri USB de 2 TB si sunt fake, dar am primit toti banii inapoi fara sa fie nevoie sa le trimit inapoi. 2 TB memorie flash costa 200-400 euro (pret pentru producator, nu pentru vanzator), nu 8 sau 10 euro.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru doctorandus):

Dacă citești descrierea produsului, spune clar ca este vorba e un rack special pentru hard-disk de dimensiuni pana in cele specificate de către furnizor. Nicidecum nu vor fi hard-disk-uri la preturi atât de avantajoase laughing
Însă ai dreptate happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu wish iti ia banii de pe card ci procesatorul de plati. Si ia atat cat costa produsul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează