|

In cazul in care nu mai am optiunile de recuperare a unei adrese de mail ce fac pentru a recupera acea adresa de email asi da si cu subsemnatul orice... multumesc anticipat pentru sfaturi

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Fiecare website are o pagina de Recovery pe care o poti accesa. Spre exemplu: https://accounts.google.com/signin/recovery

Pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de site si politica firmei. Cand ai acceptat conditiile de folosire (la crearea contului) trebuia sa le si ai in vedere si sa le respecti.

Ce poti face acum?
Pe site-ul respectiv cauti modalitatile de contact (in partea superioara sau josul paginii) si scrii un e-mail administratorilor site-ului, cerandu-i ajutorul.
Daca iti vor raspunde, probabil iti vorindica o modalitate de confirmare al identitatii tale, iar daca ti-au acceptat identitatea atunci vei primi o parola provizorie pentru intrare in cont si pe care va trebui s-o schimbi pe una a ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Nu merg așa lucrurile...mai ales la firmele mari, Gmail, Yahoo.
Nu oferă suport pentru serviciile gratuite.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Razvan01010):

Cine a vorbit de servicii gratuite?
Daca omului ii trebuie cotul, plateste 10-20 USD si i s-a rezolvat problema...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează