|

La Facebook ce trebuie sa fac sa nu vada nimeni cu cine ma imprietenesc. fiindca in jurnalul de activitati apare ca eu m-am imprietenit cu G si T in ziua aceia, chiar daca lista mea de prieteni e ascunsa.

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Stelian,

Jurnalul de activitati este o sectiune pe care o poti vizualiza doar tu. Daca nu doresti ca ceilalti sa vada cu cine esti prieten pe Facebook, iti poti ascunde lista de prieteni - mergi la profilul tau, da click pe Friends, mergi cu mouse-ul pe creionul din partea dreapta a paginii, sub Cover Foto si la sectiunea "Who can see your friends list" alege Only me.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Deci din câte știu eu, jurnalul de activități poate fi văzut doar de persoanele care te urmăresc, iar dacă tu nu ai activat din setări opțiunea să poți fi urmărit nu cred că poate cineva să-ți vadă setările. Ai putea ruga pe cineva să intre pe pagina ta și să-ți spună dacă ai opțiunea activată și dacă îți poate vedea activitățile, și apoi mai caută pe google,, cine îmi poate vedea jurnalul de activități" pentru că există multe bloguri bine informate despre așa ceva.
http://www.zf.ro/......o-10491056
sper să-ți folosească.
Baftă!

| explică (pentru MeForeverAlone):

Nu vreau sa renunt la optiunea urmariri sad dar multumesc ca ai incercat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Stelian2015):

Ok, dar pe site-ul din raspunsul meu te invata cum sa stergi istoricul jurnalului de activitati

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri: