|

Maică-mea a pus nişte poze pe Facebook fără să îi dau voie. Aceasta nu a spus nimic când le-a făcut, am crezut că face altceva deoarece nu aveau bliț.

Nu vrea să le ştearga şi report la Facebook pot să le dau doar dacă e spam. Cum fac ca acele poze să nu mai fie pe Facebook?

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Din pacate, nu poti raporta pozele - Facebook sterge doar continuturile violente, sexual explicite, etc. Sfatul nostru este sa discuti cu mama ta si sa-i explici ca esti deranjat de felul in care alege sa te expuna. Foloseste un ton calm si adu in discutie argumente pertinente (ex. acestea sunt nepotrivite, te pot afecta pe viitor, pot fi preluate de alte persoane)

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E-adevărat, Fb nu șterge decât dacă e vorba de erotism, sex explicit, ori alte lucruri care încalcă politica siteului. Nu cred că o mamă trebuie să-ți ceară voie când ia o decizie, dar măcar putea să îți ceară o părere, fiindcă erai implicat și tu. Totul se rezolvă cu o vorbă bună, pe cale pașnică. Explică-i motivele pentru care nu îți face plăcere să apari în acel loc, spune-i că nu le-ai dori popularizate, ori spune-i că ești tare nemulțumit de felul în care arătai în ziua aceea, spune-i orice, dar nu o amenința, nu te îmbufna și nu face pe grozavul. Ea are așii din mânecă. Totul depinde de atitudinea ta, dacă vrei să rezolvi cu bine situația.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce cauti tu in FB-ul mamei?\
Poti sa o blochezi si nu va mai vedeti una pe alta, in felul asta, nu mai vezi ce pune ea pe FB si nici nu te poate tag-uii ca sa te vada prietenii tai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Intri pe contul ei si le stergi tuwinking
2. Poti sa te "dezetichetezi"(oare exista termenul?) din ele si sa setezi sa nu-ti mai apara pe profil tie. Asta nu le sterge de pe Facebook, dar macar nu se mai vad in cronologia ta.
3. Nu gasesc si o a treia varianta, dar arata mai sofisticat raspunsul daca are 3 numere...asta pana il citesti, bineinteles.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La politie direct

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mi se pare penibil sa ii stergi tu pozele de pe contul ei fara ca ea sa stie, deci singura varianta ramane sa accepti ca sunt acolo, oricum daca le are setate sa le vada doar prietenii ei nu vad de ce te-ar deranja. Ma indoiesc ca sunt niste poze umilitoare, deci incearca sa nu te mai iei asa in serios si sa realizezi ca motivul pentru care mama ta a postat acele poze este ca ii pasa de tine si te iubeste(probabil).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează