| killer3023 a întrebat:

Merită să-ți achiziționezi un antivirus pentru Android? Dacă da care e mai "eficient"? Momentan dețin un a50 și vreau sa fiu ferit. Cum se poate virusa un Android în afara de aplicații gen poker sau din surse necunoscute? La windows exe e cel care injectează. La Android cum se viruseaza? Simptome? Am mai avut smartphone cu Android. Am avut Motorola Milestone 1, Sony Xperia miro, Samsung galaxy core prime, Samsung galaxy young 2, Samsung galaxy s3 neo, note 4, s6, Huawei p8 lite, p9 lite 2017. Și ultimul a50. Deci o sumedenie. Ma pricep doar pe Windows. Dar vreau sa fiu precaut și pe Android. Voi ce ați folosit și v-a scăpat /împiedicat la timp? Și fără cel mai bun antivirus ești tu. O știu. Și cum se face o achiziție pe Android? Cu paysafe, prin telefon? Explicați-mi pas cu pas la cumpărare aplicație /coins sau orice prin Android. Trebuie card? Unde ajung banii ăștia? Nu dați copy paste de pe google. Explicați cu cuvintele voastre. Nu am pretenția la gramatica, dar să se înțeleagă ce spui.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Pentru a avea dispozitivul protejat este foarte important să folosești un antivirus. În cazul programelor antivirus, nu există o soluție care te va proteja sută la sută, dar indiferent de programul ales (chiar și o variantă gratuită), este bine ca el să fie actualizat constant. Dacă un antivirus nu își actualizează zilnic baza de date el nu va putea să te protejeze de noi atacuri apărute și nu va fi deloc util. În acelasi timp, e bine de reținut că și tu ai un rol activ în a-ți proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala aplicații străine și nu da acces altora la telefonul tău.

În ceea ce privește plata, aceasta poate fi făcută prin mai multe moduri (ex. card bancar, paypal).

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Wizard99 a răspuns:

Aplicatia Bitdefender Mobile Security. Nu m-aș baza numai în acel antivirus care vine pe telefon. Aplicația o poti descarca gratis, din magazin play. Vei avea o perioada de încercare free pentru câteva zile apoi pentru a continua trebuie sa plătești pentru licență. Licența o plătești prin card bancar, iar banii merg la Bitdefender. Bitdefender este produs românesc, creat de romani la București. Deci acolo merg banii. Licență plătești fie pentru o luna sau un an întreg. Eu cum sunt client bitdefender de cativa ani, am reînnoit licență 1 an +1 an iar acum am licență până în anul 2021. Bineînțeles, găsești protecție antivirus bitdefender și pentru Windows. Din magazin play nu poți plătii cu pay safe card. Poți achiziționa fie prin card bancar, sau dacă ai abonament Orange eventual sa plătești pe următoarea factură Orange.

5 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

La ce-ti mai trebuie antivirus?
Are Samsung Knox deja preinstalat.

| killer3023 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Și cât de bun e Knox? De ce mai sunt antiviruși pe piață? Și totuși cum se viruseaza un Android? Simptome? Asta nu s-a aflat.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru killer3023):

Knox e destul de bun. Detecteaza malware-ul pe care-l pot detecta si celelalte software-uri.
Pentru ca exista o piata libera si fiecare poate veni cu propriul antivirus.
Un Android se viruseaza greu, fiindca-i un sistem Unix ce nu permite modificarea sistemului decat daca esti root, altfel nu ai drepturi si nu le poti schimba mai sus de tine.
Simptome: blocarea excesiva, restarturi neasteptate, crash-uri dese, etc.

| killer3023 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Am dat deja win. Ți-l dădeam ție, am zis ca numai se răspunde. Asa e. Knox are o legătură cu McAfee. La întreținere dispizitiv zice ca poți activa ceva cu bani la securitate.

Întrebări similare