anonim_4396
| Anonim întreabă:

Mi-am făcut un cont fals de Facebook ca să caut pe cineva.
În timp ce am faceam contul de Facebook, mi-a cerut să confirm numarul de telefon, dar neavând cartela în telefon, nu l-am confirmat.

Mă rog, am vrut să şterg contul dupa asta, dar nu puteam fiindcă nu era încā confirmat numărul de telefon, aşa că am introdus alt numar pe care îl aveam în casā, iar după asta mi-au cerut să-mi fac o poza la fața ca să confirm ca sunt eu.
Am aşteptat să-mi analizeze datele vreo 2 zile, iar dupa asta primesc mesaj că, contul de Facebook a fost dezactivat! Înainte de asta am introdus parola greşit de mai multe ori crezând ca o să mi-l blocheze ca să nu mai trebuiască să mai confirm şi numarul de telefon.

Întrebarea mea este, dacă l-au dezactivat, este oarecum posibil să mai apară numarul pe Facebook sau vreo poza cu mine daca l-au dezactivat?
Poza am facut'o doar ca sa le trimit lor ca sa vada ca sunt eu, nu am postat'o pe Facebook!

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

"Este o diferenta dintre dezactivarea unui cont si stergerea lui?"
DAP, ala dezactivat exista in continuare dar nu poate fi accesat de tine, sters nu mai exista deloc

nu prea inteleg de ce te-ai chinuit sa il stergi, lasa-l in balari!
mai ales ca ti-ai dat nr de telefon valid SI ti-ai pus moaca in baza de date de la fucibuci, care AU cum sa faca, comparatie de fata cu contul tau real (se numeste "face recognition" (recunoastere de fata) si CHIAR functioneaza, iar fucibuci FACE verificari)

4 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Atata timp cat poza ai trimis-o spre verificare si nu ai postat-o, nu are unde sa apara. Iar numarul de telefon nu are unde sa apara daca contul este dezactivat. Daca contul nu era dezactivat, putea sa apara numarul de telefon in detaliile despre tine, asta daca era bifata optiunea sa fie public.

| CiubotariuAndrei a răspuns:

Este o diferenta dintre dezactivarea unui cont si stergerea lui? Inainte dura 14 zile sa stergi un cont, acum nu stiu.

| Anonim explică (pentru JicaContra):

Pai nu am nici un cont de fucibuci? Cu ce să facă comparație?

Vai mor?

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok atunci, daca vreodata vrei sa iti faci cont tongue