|

Momentan nu te poţi conecta

Te vom contacta după ce examinăm fotografia. În acest moment vei fi deconectat de la Facebook, ca măsură de securitate. Asta imi apare pe Facebook cand dau log in cat mai trebuie sa astept?

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator, varsta reala sub 13 ani etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau - acest proces poate dura avand in vedere ca Facebook are milioane de utilizatori.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mereu poti opta sa incerci sa te loghezi pe Facebook cu un VPN. Incearca hotspotshield si pune o tara aleatorie, gen USA, apoi logheaza-te la Facebook si s-ar putea sa mearga. Asa am procedat si eu mai demult.

| a răspuns (pentru Celodrix):

Indicatiile tale indica o inselare si incalcarea unor reguli, dar ceea ce nu este de stiut, este ca FB foloseste diverse metode prin care utilizatorii care ocolesc aceste masuri de securitate si incalcare de termenis i conditii, sunt prinsi. Nu recomand nimanui sa faca astfel de proceduri!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Asa am patit si eu astazi.ce ati rezolvat? ast raspuns va rog!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andreeachicarosa):

Ați rezolvat? Mi s-a întâmplat și mie ieri! As vrea sa știu cât timp durează pana îmi deschid contul ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Alexandra300):

Inca nu e rezolvat dar o sa iti spun cand e gata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează