| Sfaterly a întrebat:

Nu pot să îmi fac profilul public pe Facebook. Am umblat peste tot la setări dar nu merge, nu găsesc setarea respectiva. Am văzut la prietenii mei ca pot, dar la mine nu merge. Oare de ce? E din cauza ca am mulți prieteni? (4997)

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Facebook nu permite persoanelor sub 18 ani sa isi faca profilul public. Aceasta optiune este menita sa ofere protectie copiilor - expunerea publica poate duce la anumite probleme precum hartuire, furt de date personale, crearea de conturi false, aflarea locatiei si a locurilor frecventate etc. Daca ai varsta sub 18 ani, recomandarea noastra este sa iti pastrezi profilul privat pentru a te feri de eventualele riscuri.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Random123456 a răspuns:

Oh, pai daca te referi la urmarire, du-te in setari-"postari publice" si ar trebui sa iti apara acolo "cine ma poate urmari" ciar prima optiune, si sa selectezi "public". Totusi, din cate stiu, pentru ca optiunea de urmarire sa fie disponibila, varsta de pe Facebook, din datele tale, trebuie sa fie peste 18 ani.

4 răspunsuri:
| Random123456 a răspuns:

In ce sens sa ti-l faci public? Fiecare postare in parte o alegi daca o postezi public sau nu, la fel si fiecare poza si fiecare data personala despre tine. Nu exista o optiune pentru "public" sau "privat"... thinking

| Sfaterly explică (pentru Random123456):

Ba exista..am văzut la prietenii mei. De exemplu pe mine nu ma mai poate urmări nimeni.

| Random123456 a răspuns (pentru Random123456):

Chiar*
Acolo, la "postari publice" ar trebui sa fie ce cauti tu. Numarul de prieteni nu are nicio legatura.