|

(nu stiu daca am ales bine categoria)

Salut! Am o problema destul de mare daca as putea spune asa. Am făcut un cont de yahoo pentru a cumpăra gta 5 de pe g2a si primeam pe email, cheia de activarea. Asa, am facut cumpărat jocul, m-am jucat, a doua zi am încercat sa intru pe email, dar imi spune ca nu recunosc acel email, nu este in baza lor de date sau ceva. Am încercat sa fac alt cont pe yahoo, cu acelasi email/nume si imi spune ca deja este un email asemănător... Eu ma pot juca in continuare gta.(btw emailul de la contul de rockstar games este acela pe care l-am creeat. deci in caz de uit parola sau se întâmplă ceva, nu pot reseta parola deoarece nu-mi mai stiu emailul.
Si sa va spun înainte se a comenta, da, aveam cont de rezerva atașat la email si numarul de telefon, dar nu găsesc niciun email asemanator cand incerc sa-l recuperez...parca ar fi dispărut, dar e inca acolo, daca știți cum zic... Ce ar trebui sa fac in cazul acesta? Daca știți unde as putea sa trimit videoclipul cu problema, la ce operator yahoo din Romania sau ceva de genu as fi recunoscator.
Mulțumesc.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Spune-mi adresa de email

| explică (pentru Vl4dootz):

Acum sau mai încolo? Cumetre eu zic ca nu îți folosește la nimic si nici pe mine nu cred ca ma poti ajuta daca ti-o spun.

| a răspuns (pentru qLoxPlayZ):

D'ale Yahoo Mail. Cel mai bine e să primești ajutor de la ei:

https://help.yahoo.com/kb/account

Mai sunt căi de contact:

https://playtech.ro/......n-romania/

Ajutorul îl primești dacă comunici în engleză.
Nu cred că te putem ajuta noi mai mult. Doar să îți spunem că poate e o greșeală minoră (de exemplu un spațiu pus înainte sau după username - mie mi s-a întâmplat, încearcă să îl tipărești tu, fără copy paste) pe care poate nu ai sesizat-o. De asemenea, din câte știu, ăștia au și termen limită de inactivitate de un an de zile până să îți închidă contul (ceea ce nu ar fi cazul din ce spui aici).
De asemenea, dacă încerci să te loghezi direct pe Yahoo Mail dintr-o aplicație, poate poți încerca să te loghezi pe site-ul din browser Yahoo! și vezi dacă merge acolo : https://login.yahoo.com/......nfig/login