|

Ok, nu cred in paranormal si mai ales in hacking, mai ales impotriva unei persoane fizice fara influenta.

Tocmai ma uitam la un video pe Youtube si dintr-o data s-a pus pauza si se auzeau sunete ca dintr-un autobuz, apoi mi-a pornit din nou videoul. Peste cateva secunde iar s-a pus pauza la video si s-au auzit voci ca dintr-un birou, doi barbati care radeau si vorbeau intr-o limba din zona Indiei dupa cum imi suna mie.

Cat de mult eram eu convins ca nu am cum sa fiu o tinta, chestia asta mi-a schimbat total perspectiva, chiar nu gasesc nicio explicatie logica, nu aveam nicio alta aplicatie deschisa.

| a răspuns:

Bună!

Există posibilitatea să fi fost simple reclame pe Youtube happy Pe viitor, este bine să reții că pentru a avea dispozitivul protejat este foarte important să folosești un antivirus. În cazul programelor antivirus, nu există o soluție care te va proteja sută la sută, dar indiferent de programul ales (chiar și o variantă gratuită), este bine ca el să fie actualizat constant. Dacă un antivirus nu își actualizează zilnic baza de date el nu va putea să te protejeze de noi atacuri apărute și nu va fi deloc util. În acelasi timp, e bine de reținut că și tu ai un rol activ în a-ți proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala aplicații străine și nu da acces altora la computerul tău.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Chiar crezi că nu se virusează persoane fizice fără influență? Ransomware-ul se trimite oricui, de exemplu. Unui om de rând. Dar se poate să fi fost o reclamă (poate doar auditivă), un virus etc.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce fel de video era?

| explică (pentru Bondarel99):

Era un video despre un telefon, informatii tehnice si un review, nimic iesit din comun, habar nu am sincer ce s-a intamplat dar dupa un restart nu a mai facut asta

| a răspuns (pentru DontHaveUsername):

YouTube arata reclame. Alea erau reclame.

| a răspuns (pentru doctorandus):

A da, in plus, scriptkiddies sparg tot ce gasesc vulnerabil pe internet (calculatoare, telefoane, etc.).

| a răspuns:

Nu este o chestie imposibila asta, pentru o persoana care cunoaste binisor kali sau a vazut cateva lectii legate de hack, are toate sansele sa te sparga, daca vrei sa stii cum sa te protejezi intra aici:http://comunitatea.ml/