| ReignForest a întrebat:

Pe mail( yahoo și gmail) primesc mesaje de la site-uri, persoane etc.la care nici nu m-am abonat(unele dintre ele sunt idecente) cum scap de ele? P.S.pe gmail am de la quora digest, Euro Gsm, Twitch(am făcut să urmăresc o vedetă dar primesc mail cum că vedeta e în direct și nu m-ai vreau).Cum scap? Nu vreau să fac alte conturi deoarece aici sunt unele mesaje importante.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unsubscribe de la mail urile care nu te intereseaza.

evenso
| evenso a răspuns:

Verifica daca nu cumva ai un virus in calculator.

| Legion7X a răspuns:

Și eu am avut gestii de genul. Quora. Am intrat în contul quora. Dacă nu am mai știut parola de la quora. Am băgat maillul, și mi s-a făcut o resetare ca să schimb parola de la quora. După Am schimbat parola. Am intrat în setările contului quora și am găsit găsit opțiunea parcă delete account. Am introdus iară parola și gata. Am rezolvat. Acum trimite de la TPU laughing
La restul de site-uri probabil ești abonată de îți trimite notificări.
Verifică.
Ai putea să dai dezabonare după ce intri pe pagina siteului, sau află parola dacă ti-ai făcut cont pe acel site și anulează-ți contul. Dacă nu reușesti lasă-le așa, Mai ștergi de prin ele. Sau îți faci alt gmail.

| Mopmop a răspuns:

Optiunea unscribe. Manual una cate una (mail-urile)

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Buna intrebare si eu ma chinui sa scap de ele.

| anonimg a răspuns (pentru IonutSiAtat92):

Scriu aici ca să poți citi și tu.
Toți "producătorii" de e-mail-uri (yahoo, google, etc) vând adresele de email comercianților, pentru ca aceștia de pe urmă să-și facă publicitate și să-și vândă produsele. Așa se face că toți oamenii care au e-mail primesc reclame de la firme care nu au auzit de ele.
Aceste mesaje trebuiesc selectate și direcționate către folderul Spam. Următoarele mesaje de la astfel de site-uri se vor duce direct în Spam.
Unsubscribe se poate da doar dacă ți-ai scris tu adresa de internet pe un site; dar dacă nu ți-ai scris-o, cum poți da unsubscribe?

| ReignForest explică (pentru anonimg):

Nu am cont de quora și pe mail am peste 500.000 de mesaje(nu prea folosesc), dar pe gmail mereu apare