| Butnaru_Eugenia_1960 a întrebat:

Preventii si semnalmente m-a blocat. Contul meu a fost spart de 2 ori. Apelez la ei, le scriu, dar nu îmi răspund. Îmi refuză cererea pe are o trimit. Există un cont fals cu poza mea de profil. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Buna ziua!
Ne puteti oferi mai multe informatii?

1. Despre ce platforma este vorba? Facebook? Gmail? Yahoo Mail?

2. Cine este "Preventii si semnalmente"?

3. In cazul in care unul din conturi a fost spart :
- Schimbati toate parolele conturilor la care folositi aceeasi parola ca cea sparta. Multi oameni folosesc aceeasi parola la absolut toate conturile, atacatorii stiu acest lucru.
- Recapatati controlul asupra conturilor folosind adresa de email/telefon/etc. Daca am sti despre ce platforma e vorba v-am fi dat mai multe instructiuni.
- Folositi o parola puternica ( fara date de nastere, fara cuvinte din vocabular. Cu litere mari si litere mici, eventual si simboluri. De exemplu parola : Eugenia1960abcd e o parola foarte proasta ). Utilizati un manager de parole sau notati pe un carnetel (pus bine) daca va ajuta pentru a nu uita noua parola puternica.
- Folositi factor dublu de autentificare.

3. In cazul in care exista un cont fals puteti raporta profilul. Din nou, daca am sti despre ce platforma e vorba am putea da instructiuni mai clare.

| oz_1736 a răspuns:

Daca te referi la Facebook, iti va cere intr-un final poza cu buletinu

Răspuns utilizator avertizat