|

Salut,Acum vreo 2 ani era pe Facebook un om ciudat, parea a fi gay, m-a bagat in seama si na,l am injurat, dupa mult timp ( el ma blocase ) am aflat ca el este doctor la bucurești ( si el avand rude la mine in oras, o sora ) am aflat ca a vorbit cu doctorii sa il opereze pe un prieten de al meu mai bine, nu prea stiu ce le-a spus.dar nu asta conteaza.

M-am intalnit fata n fata cu el, eu nu ma recunoscut, eu da, dupa oam spus de ce a fost si etc, in prezent i-am cerut niste scutiri ( pe wapp) el foind la Bucuresti si i am spus ca raman dator, el mi-a spus cu ce si i am spus, cu un suc cu o cafea ceva

El a spus ca nu vrea, a spus ca vrea... Zeama de .....penis (sperma)

Am pus de alea ca rade si inf, tot ma adresează sa ii dau poza cu mine din picioare, i am dat ( poza simpla dupa Facebook, dupa a spus ca vrea in boxeri, i am spus ca nu se poate, acum mi-a spus ca daca cand vine acasa ii arat penisul imi da 300 lei...ce sa fac?

| a răspuns:

Bună!

Sfatul nostru este să închei orice contact cu această persoană, să îl blochezi și în niciun caz să nu îi mai trimiți imagini cu tine. Odată ce o poză sau o informație este postată sau trimisă altcuiva, acel conținut scapă de sub controlul nostru. Poza poate fi salvată, postată pe un alt website sau chiar modificată și, mai apoi, va fi mult mai greu de îndepărtat.

Dacă ai sub 18 ani, vorbește despre această situație părinților sau unui adult în care ai încredere - nu este în regulă ca o persoană adultă să îți vorbească așa.

Totodată, dacă vrei să vorbim sau să ne ceri sfatul, ne poți contacta la ajutor@oradenet.ro sau pe Facebook pe pagina www.facebook.com/SigurPeNet

Ora De Net
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Reclama-l urgent. Un astfel de medic nu poate ramane asa, se pun in pericol si pacientii. Mergi la politie cu toate conversatiile cu el plus cu scutirile false pe care ti le-a dat.

| a răspuns:

Du-te dracu de prost.

| a răspuns (pentru gabicoo):

Adevarat ca e prost, iar pedofilii copii prosti ca el cauta. Sper sa nu fie atat de prost incat sa trimita imagini. Macar a avut inspiratia sa intrebe. Deci e un semi prost laughing Si doi la mana, sa vorbeasca cu parintii apoi sesizata politia.

| a răspuns:

Printeaza discutia cu el, si mergi la politie. Isi bate joc de copii si e un pedofil. Cine stie de cati si-a mai batut joc happy Printeza discutia si arata-le parintilor.

| a răspuns:

Ce sa faci... Sa mergi la scoala, inveti sa scrii corect si postezi din nou intrebarea.

| a răspuns:

Stai ca am reusit sa inteleg intrebarea... Credeam ca esti mai matur, iar tu esti un copil. Ăla e pedofil. Vorbeste cu parintii, apoi denunt la Politie. Sa-l ia la viol aia prin puscarie, asa nu sunt vazuti bine pedofilii.

| a răspuns:

Sfatul meu. Nu face prostia asta, nu stii ce e în capul lui și poate te trezesti cu vreo surpriză. Atâta timp cât stii ca esti 100% hetero iti recomand sa il îndepărteze. Alt fel s ar putea să fii santajat.