| Ionutz2010 a întrebat:

Salut, am luat keylogger si am sters repede windows si l-am reinstalat. Credeti ca il mai am sau daca ma conectez pe Facebook pe pc sau iar cu contul de gmail? Am totul de la 0 acum

| Ora de net a răspuns:

Buna!

Ne pare rau ca ai intalnit o situatie atat de neplacuta online. Este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De keyloger ai scapat, dar daca ti-a furat parolele, atunci ar fi indicat sa le schimbi cat mai curand pe toate care sunt importante! Altfel risti sa-ti intre cineva in conturi, sa-ti schimbe parola ta cu altul, iar tu nu vei mai avea acces la conturile tale proprii.

| GPA a răspuns:

Nu trebuia fratele meu să reinstalezi Windows-ul. Instalai https://www.avast.com/free-antivirus-download, îți făceai o cheie full și dădeai scanare pentru Pups-uri...
Nu mai ai keylogg pentru că ai șters tot. Data viitoare fii atent să nu faci aceeași greșeală pentru că există protecție. Dezactivezi Windows defender și folosești Avast! Mi-a blocat exploit-uri și trojan la greu, până și cerberus.