|

Salut,am o problema de aproximativ o saptamana, de fiecare data când intru in browser imi apare chestia asta: https://imgur.com/AmPMMsj

Pe mine deja a inceput sa ma enerveze si nu stiu cum sa o elimin, poate fi un virus? Imi apare cand aprind pc-ul si browser-ul porneste sigur si imi da mereu chestia asta.

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cu siguranta este vorba despre un virus. Atunci cand computerul se deschide, virusul incearca sa acceseze o pagina care este bocata de antivirus.

Te sfatuim sa scanezi computerul. Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea computerul protejat este foarte important sa ai firewall-ul activat si sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta gratuita), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar trebui sa scanezi calculatorul cu un anti-malware puternic.
Poti seta si browserul tau, sa aiba pagina de pornire dorita (de exemplu google.ro )

| explică (pentru Bula):

Am scanat cu Malwarebytes si am avut 3 Troieni care imi suprasolicitau task bar-ul si imi deschideau acele ferestre web. Mersi pentru raspuns! Am rezolvat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andersen2k18):

Ma bucur

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17426/windows-internet-explorer-11-change-home-page

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează