| KeZiki a întrebat:

Am o problema in legatura cu 2 programe: Virtual Router Manager si Virtual Router Plus. Prima data foloseam foloseam VRM pentru a face hotspot de pe laptop si mi-a mers cam o saptamana, acum cand il deschid imi spune "Virtual Router Manager has stopped working" nici nu mi-l deschide, apoi am descarcat VRP, si el mi-a mers doar o zi, acum cand ii dau start imi da eroarea: "VRP could not be started.Supported hardware may not have been found." Pe net am gasit cateva chestii dar nu merg.Ma poate ajuta cineva? Dau funda celui care imi da solutia.
PS.: Scuzati categoria, nu prea stiu unde sa o incadrez.

6 răspunsuri:
| KeZiki explică:

Pai si eu am windows 8, din cate stiu ar trebui sa o am.

| Anonim a răspuns (pentru KeZiki):

Apasa tasta "start" si scrie hotspot, vezi iti da o iconita cu mobile hotspot, si urmezi datele de acolo. Doar daca si placa de retea e compatibila pentru a face acest lucru.

| KeZiki explică:

Din pacate nu a mers nici o metoda, tot erorile alea mi le da.

| Anonim a răspuns (pentru KeZiki):

Reinstaleaza placile de retea, dar mai intai ia driverele de pe internet pentru modelul tau. Si programele dupawinking. Daca nu functioneaza, are vreo problema laptopul.

| KeZiki explică (pentru anonim_4396):

Mai pentru prosti te rog...

| Anonim a răspuns (pentru KeZiki):

Click dreapta my computer-> properties -> device manager -> network adapters-> si vezi ca trebuie sa fie ceva cu gigabyte sau ceva legat de wireless, dual band, trebuie sa scrie ceva, da-i dublu click, uita-te la details, si incearca sa introduci pe internet ce scrie acolo, iti va da driver oficial de pe site-ul oficial al placii de retea. Il descarci, apoi tot din device manager, dupa ce esti sigur ca ai descarcat driverul bun, ii dai uninstall, dar, vezi ca, daca nu este driverul ok, ai sansa sa ramai fara internet la propriu. Pentru ca actiunea asta, face in asa fel incat sa iti dezinstaleaza soft-ul/programul cu care functioneaza placa de retea/wireless/lan. Ca sa ma exprim pe termenii tai. Daca nu stii ceva, mai bine intreaba, nu fa ca altii sa ma trezesc ca a intrat de pe telefon, si ca nu mai merge nu-s ce, ca a facut nu-s cum.