| Marceltst a întrebat:

Am o provlema majora. Ieri cand am incercat sa intru pe Facebook, ma punea sa imi verific contul deoarece m-am logat din mai multe locuri. Si sunt 3 metode sa il verific.
1) sa imi trimita un cod pe numarul de telefon. (Nu mai am acel numar).
2) Sa ma conectez pe un device unde am fost conectat, dar cand am incercat sa ma conectez. Ma deloga automatvsibajungeam la aceeasi pagina cu verificari.
3) Sa am deja un cod (nu am).

Ce pot face? (Merge sa fac ceva cu mail-ul?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Daca ii dai am uitat parola iti schimba parola, dar codul tot ti.l cere. Poti sa ii dai generare alt cod si de acolo sa dai ca nu ai primit codul sau ca ai alt numar. Apoi o sa te puna sa trimiti un act de identitate in care sa se vada data nasterii si numele sa vada daca corespunde cu cel de pe cont. Apoi o sa primesti un mail de la Facebook in care iti explica ce e de facut. Eu am trimis poza cu buletinul si am acoperit celelalte date.

| Marceltst explică (pentru sweetys):

Daca ii dau sa imi trimita alt cod, nu se intampla nimic. Deacta trimite coduri intruna

| sweetys a răspuns (pentru Marceltst):

Trebuie sa iti apara inca doua setari pe langa cel de generare de coduri. Nu mai tin minte ce scria. Dar sigur trebuie sa fie. Si eu la fel am patit

4 răspunsuri:
| OnTopic_ClaudiuOwn_1974 a răspuns:

Incearca am uitat parola si o sa iti dea o noua parola pe email.