|

Salut, am si eu niste intrebari legate de un site:

Este legal sa fac un site de donatii si daca da cam cat ar costa securitatea sa sa nu fie vulnerabil la atacurile hackerilor si datele sa ramana in siguranta?

Este de ajuns securitatea oferita de google?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

Dezvoltarea și promovarea unui website implică o serie de costuri care se justifică doar dacă ai un interes direct - spre exemplu, ești o organizație non-guvernamentală care dorește ștrângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor. Există un astfel de motiv sau doar dorești să ajuți sau să faci bine? Dacă este vorba despre ultima situație, sfatul nostru este să faci voluntariat sau să promovezi cauze aflate pe situri de donații deja consacrate.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde unde se duc donațiile. Dacă sunt cazuri reale, verificate și banii au un traseu urmăribil e legal.

Sa faci un site serios te poate duce peste 1000 euro plus mentenanță și hardware, domeniu, certificatele de ssl, api uri de plata șamd.

Google nu ofera nicio securitate pentru site ul tau

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Va bese mintea numai la prostii.
Sigur ca nu te-ai gandit sa faci un site de donatii pentru cauze anume, pentru ca deja sunt o gramada. Vrei sa faci bisnita sa furi banii. la scoala nu va bese mintea, da la prostii, imediathappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt deja astfel de site-uri. Deci aș zice să te reorientezi.

Așa cum nu vrei să faci un nou site unde să încarce lumea videos când este YouTube, așa nu vrei să concurezi nici pe alte segmente. Ar fi o pierdere enormă de resurse, mai ales dacă nu ești programator.

De exemplu, nu înseamnă că dacă un site de anunțuri publicitare merge bine, atunci poți și tu să ai o afacere de genul ăsta care să funcționeze. Cunosc oameni care au crezut asta... ei bine, au muncit degeaba. În domeniile în care deja există platforme în care s-a investit enorm e foarte greu să intri cu ceva care să convingă utilizatorii să te prefere pe tine.

În schimb, dacă găsești oameni care au o nevoie comună încă neexplorată... acolo da, ai șanse. Costurile vor fi mai mici, posibilitatea de a câștiga ceva - mai mare.

Din cum pui întrebarea mi se pare că nu lucrezi în domeniu, deci aș zice că nu prea e avantajos să experimentezi proiecte la care trebuie să plătești cel puțin un programator să-ți lucreze lunar, dacă nu ești sigur că proiectul va aduce mii de euro în mai puțin de jumătate de an. Mă rog, ideea e să nu falimentezi înainte să lansezi site-ul măcar.

Dar e prea vag ce ne-ai spus. Cine donează? Cui donează? Ar trebui lămurit cui se adresează site-ul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează