|

Salut, am si eu o problema legata de Facebook, as vrea sa imi fac profilul public, adica ca toata lumea sa imi vada postarile si imi apare doar : prieteni, prietenii prietenilor si doar eu!

Cum fac sa imi apara si public? cine ma ajuta primeste Funda!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mergi pe orice pagina de Facebook in coltul din dreapta sus. Vei avea acolo o sageata pe care apesi, ca mai apoi sa dai click pe Settings. Ti se va deschide pagina setarilor, iar in partea din stanga vei avea un meniu care contine mai multe optiuni. Poti sa alegi cum interactionezi cu ceilalti, sa iti administrezi aplicatiile, taggurile, etc. Te invitam sa faci asta alegand din meniu Privacy si Security. Folosind optiunile (Public, Friends of Friends, Friends, Only me) poti alege cum sa iti personalizezi setarile.

Setarea Public nu este disponibila persoanelor sub 18 ani. Acest lucru se intampla pentru ca nu este deloc recomandat sa iti expui datele personale in mod public pe internet, iar Facebook interzice acest lucru minorilor pentru a fi protejati. Daca faci acest lucru exista riscul sa fii urmarit de catre alte persoane (ele pot vedea sau deduce din poze unde stai, unde iti dai tagg, unde inveti), hartuit (sa primesti mesaje/comentarii nedorite sau urate din partea strainilor), sa ti se fure anumite poze sau date personale care mai apoi pot fi puse pe alte situri, folosite pentru a crea profile false etc. Avand in vedere ca imaginea online este un lucru important care te poate influenta pe viitor, in cariera, iti recomandam sa iti pastrezi profilul accesibil doar prietenilor.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intri pe Facebook, in dreapta unde scrie ''deconectare''sus trebuie sa scrie si ''setari '' intrand la setari trebuie sa te uiti in stanga unde scrie( general, securitate, confidentialitate)tu apesi pe confidentialitate dupa iti apare mai multe variante iar tu apesi pe prima unde scrie ''cine poate vedea postarile tale viitoare''apesi pe editeaza si dai ''public ''...foarte simplu sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru amyleemuffly03):

Pai asta e si problema ca intru acolo si nu imi apare "public"!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează