|

Salut! As vrea sa va rog, pe cativa dintre dvs. sa-ma ajutati sa-mi blochez contul de Facebook care mi-a fost spart! Ati fi dispusi sa-mi raportati contul? cam 5 persoane. dar daca sunteti mai multi,cu atat mai bine! persona respectiva se foloseste de identitatea mea si e deranjant, mai ales ca eu nu mai foloseam contul! si e plin de poze cu mine si mesaje! are 9 ani vechime! va multumesc

6 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Daca contul tau a fost spart iti recomandam sa incerci sa-l recuperezi mai degraba decat sa il raportezi. Mai multe detalii despre pasii pe care trebuie sa-i urmezi gasesti aici https://www.facebook.com/help/131719720300233

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Astfel, le vei putea recupera in cazul in care acestea au fost compromise.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Te ajut eu

5 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce am da report la un cont doar ca asa ne zici tu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai lasa link-ul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scrie si tu www.facebook.com/hacked
NU EXISTA nu folosesti. Vrei sa nu se (mai) intample asa, tine-l indiferent. Acolo ai date personale, e ca si cand nu ai folosi casa cand esti in oras si ai lasa pe oricine sa-ti umble prin acte si alte documente.
Decat sa-l banezi si posibil cineva tot sa umble pe el, mai bine il recuperezi si stergi tu totul de pe el si-l faci inutilizabil (pui poze obscene comentarii jignitoare si de pe contul nou il raportezi, nimeni care mai intra pe el nu va mai putea posta/da mesaje)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlackFire2E455845):

Pai cum as putea sa-l recuperez? Cunostintele mele informatice sunt zero. petrec maxim ora pe saptamana pe internet, in ultimi 2-3 ani. Cum sa-l recuperez cand nici nu ma blocheaza Astia de la FB? I-am rugat deja pe cativa amici sa-mi dea raport...dar nimic. A trecut o saptamana de cand am aflat,mai bine. Facebook-ul e o mare inselare, o manipulare in masa a oamenilor. Nu mai este nimic privat acum, de cand cu FB asta. Cine nu s-a laumrit se va lamuri, daca vrea. Daca nu va muri online, postand ceva sau facand live-uri sau ce alte oportunitati va mai da FB-ul asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează