| CosiBossy97 a întrebat:

Care e diferenta intre un antivirus piratat si unul cu licenta? Merita sa cumperi licenta sau mai bine iti descarci unul piratat?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

De cele mai multe ori programele pe care le descarci in mod ilegal contin vitrusi si malware. Nu iti recomandam sa descarci un antivirus piratat, pe langa faptul ca aceasta actiune este ilegala, iti poate afecta functionarea computerului.

In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi updateaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja computerul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| CezaraEM a răspuns:

Buna!
Diferenta este ca cel piratat poate sa fie un virus sau poate sa nu reziste prea mult si sa iti faca mai multe probleme decat sa te ajute!
Mai bun unul cumparat, cu licenta! E mai sigur!

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Exista antivirusi gratuiti foarte buni (Bitdefender Free, Avast Free, AVG Free, Avira Free, etc.).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Gresit, ora de net! Un antivirus licentiat este antivirusul cumparat care are un serial unic DOAR pentru acel antivirus obtinut prin e-mail.
Un antivirus piratat este antivirusul free, descarcat si activat cu activatoare sau, introducand manual un text in radacina host.
Astfel este activat ilegal si este considerat pirat.

Răspuns utilizator avertizat
| iDarkness a răspuns:

Cel mai ok e sa cumperi unu, descarcandu-l de pe net rsti sa iei unul chiar virusat.

| Anonimul95t a răspuns:

Salut, descarcand unul piratat risti sa fie el insusi modificat si sa fie malware.
Daca doresti sa nu il cumperi cauta o varianta gratuita uite aici idei :https://www.bitdefender.ro/solutions/free.html sau :https://www.avast.com/index inregistreazate!

Întrebări similare