|

Salut,cei de la Facebook mi-au blocat contul temporar pentru securitate spun ei.Mi-au cerut sa le trimit o poza a unui document de identitate.le-am trimis vreau sa stiu cat timp dureaza pana primesc un raspuns.Multumesc!

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Trebuie sa astepti cel putin 24h fara a incerca sa te loghezi pe site. Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigur ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema! am facut poza la buletin (clara, sa se vada poza, numele intreg si data nasterii ), am trimis'o, si intr'o ora mi'au raspuns. singura problema dupa confirmare ii, ca nu mai poti sa schimbi numele de utilizator. sper ca am fost de ajutor

1 răspuns: