|

Salut! Cine stie cum poti afla adresa IP a utilizatorilor unui site. De exemplu Facebook, twitter sau oricare alt site. Intrebare pentru adevaratii cunoscatori. Dau funda!

12 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Din pacate, nu poti afla IP-ul persoanei cu care discuti daca comunicarea are loc printr-o platforma precum Facebook, Twitter etc.

Din pacate, persoanele pe care le intalnim online sau pe retelele sociale sunt, in fond, niste persoane necunoscute. Oricat am comunica cu ele, noi nu putem stii sigur daca ele spun adevarul, nu putem stii ce intentii au si nu putem fi siguri daca se ascund in spatele unui profil fals sau nu. De aceea noi consideram ca e bine sa fii foarte precaut atunci cand vorbesti cu astfel de persoane straine - nu da date personale, nu trimite poze cu tine si in niciun caz nu merge sa te intalnesti cu astfel de persoane. Daca o persoana isi doreste sa fiti prieteni, va accepta sa vorbiti despre pasiuni sau interese comune fara ca tu sa fii nevoit sa oferi foarte multe date personale.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
12 răspunsuri:
| a răspuns:

Am vesti proaste pentru tine!
NU poti afla adresa unui site, atata vreme cat nu esti tu amdinistratorul acelui site!
Cand vei deveni adminul unui site, vei vedea cu usurinta adresele de IP ale usoerilor, pana atunci, ramane doar un vis...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Donna, te informez ca se poate destul de bine face asta. Stiu persoane care mi au demonstrat ca pot afla ip ul si locatyia oricarui user de pe un site. Si e foarte simplu. Totul se face pe un anume site de tracking sau flood(nu stiu care, nu au vrut sa mi spuna ), serviciul este gratuit si dureaza doar cateva secunde. Stiu sigur 100% ca se poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adresa fizica a unui website, IP, se poate afla tastand in cmd urmatoare comanda: ping www.site.ro, apoi apare adresa IP, al acelui web, si este legal. Despre aflarea adreselor IP, ale utilizatorilor care acceseaza orice website, inlusiv Facebook sau twitter, etc. exista procedura scanarii, insa va atrag atentia ca urmand sfaturile de pe internet, folosind metoda scanarii, se intampla urmatoarele: 1 Administratorul de website primeste imediat alerta de scanare, email, telefon, si vede adresa Ip, a sistemului informatic care face scanarea. 2 Scanarea retelelor de internet ori a oricarui website, precum si tentativa de sustragere de date, precum adresele Ip ale utilizatorilor, este infractiune prevazuta cu amenda si chiar privare de libertate. Hacking-ul nu face pe nimeni popular ci ai distruge viata! Asta ca scop informativ!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Desi nu ar trebui sa raspund,pentru ca stiu ca tu nu ai intentii bune,din cate imi amintesc,stergeti istoria si cache-ul browser-ului,inchide toate aplicatiile curente,si tab-urile de la browser,intra pe Facebook, porneste chatul cu o persoana respectiva, ei trebuie sa iti trimita un mesaj inapoi, dupa aceea apasa tasta de la windows impreuna cu R si scrie cmd, dupa pune comanda netstat -an, copiaza ip-urile ce ti se pare ca sunt ale unui utilizator, si pune-le intr-un fisier notepad. Dupa intra pe un site de locatie de ip (ex http://www.ipfingerprints.com/ ) ca sa verifici daca Ip-ul e a unei persoane, si dupa faci ce vrei.

Dar in opinia mea, daca nici nu stii sa faci chestia asta, inseamna ca nici nu stii sa iti maschezi ip-ul, lasa balta ''Hacker-itul'' nu e atat de simplu pe cat crezi.M-ai ales pentru cineva ce nu stie bazele, te expui la prea multe riscuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MoonWolf):

Stiu sa mi ascund locatia. am ip ul schimbat. Multumesc pentru raspuns, dar de metoda asta sunt satul. Am incercat o de 1000 de ori si niciun rezultat. imi returneaza ip ul siteului respectiv, nu al persoanei. Si nu am nicio intentie rea...nu fac asta de plictiseala sau ca mi e drag. Vreau sa i intru in pc prietenei mele deoarece banuiesc ca ma inseala. Am auzit ceva de niste site uri care ti afla ele locatia unei persoane, sau de o metoda prin html, cand dai inspect elemnt. Din nou, rog pe cineva care CHIAR STIE, care a mai facut asta sa mi zica si mie cum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AllanWest):

Nu ai nici-o intentie rea? Tu vrei sa incalci intimitatea unei Persoane, ala cred eu, e un lucru destul de rau.Chiar si daca te-ar insela,tu nu ai nici-o dovada concreta pentru moment, doar banuieli. Daca te prinde politia, fie vei primi o amenda, or fie vei fi inchis.
Si site-urile ce afla locatia unei persoane nu sunt concrete(cel putin in Romania).


Inloc sa faci ceva ce nu stii, du-te si vorbeste cu ea fata in fata pe tema asta, invata limbajul corpului si vei vedea daca te insala sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MoonWolf):

Imi asum riscul. Face to face am vorbit, ea imi spune ca nu, pare ft serioasa cand spune, dar sta cam mult conectata pe Facebook si wap in ultima vreme si ma cam ignora pe mine. Sigur vb cu altcineva. Nu vreau sa fac nimic. Doar sa le citesc conversatia. Nu o sa las niciun indiciu cum ca am fost pe acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AllanWest):

Loool, te ai uitat la cam multe filme cu hackeri

de ce crezi ca afland IP care e o informatie care nu te ajuta la aboslut nimic vei reusit sa le citesti si conversatiile?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Lol la raspunsul dat de tine... Daca ai IP ul cuiva poti foarte usor sa i intri in pc prin diferite programe sau chiar prin remote desktop. Iar daca i intru in pc bineinteles ca am acces la toate conturile acelei persoane, si pot vedea tot ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AllanWest):

Un minim de firewall si visele tale s au dus

si ce faci daca are ip dinamic, ceea ce e foarte probabil, si e alocat deja altei persoane?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suntserios):

Nu are. Stiu sigur asta. Are IP static.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează