| eU777 a întrebat:

Cineva mi-a spart contul de e-mail si a schimbat parola si numarul de telefon. Exista vreo posibilitate de a recupera aceasta adresa de e-mail? (din intrebarile secrete stiu raspunsul doar la una sad )

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Din pacate, nu iti mai poti recupera contul. Pe viitor, te sfatuim sa iti setezi parole sigure urmand sfaturile http://oradenet.salvaticopiii.ro/......ni-contul.

De asemenea, pe langa securizarea conturile, iti recomandam sa retii ca si tu ai un rol activ in a le proteja – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala programe straine sau programe care vin din partea unor straini (toate acestea sunt moduri in care un keylogger ar putea patrunde in computerul tau).

Ora De Net
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca vei putea, mai ales ca detine controlul total al contului tau!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca ai posibilitatea sa raportezi, Facebook va trimite celui ce ti-a spart parola cerere pentru a se identifica cu buletinul. Nu cred ca vei putea recupera contul dar macar nici el sa nu se foloseasca de el.

| DryIce a răspuns:

Nu ti-a spart nimeni contul de email happy minti. Daca vrei sa aflii metode cum se sparge un cont de ce nu intrebi exact asta? xD sa fim seriosi cine sparge conturi email mai nou?! abia se mai sparg de facebook. Si asa nu rezolvi nimica daca ai un cont de email.

| DryIce a răspuns (pentru DryIce):

Am citi ceva ca mai nou se folosesc super cookies si ever cookie contra snifingului. Deci ramane doar metoda cu keylogerele pentru a mai fura ceva. Si astea e usor de vazut daca ai sau nu unul. In cmd netstat vezi cu ce ip comunici si trace la fiecare dupa sursa. Simplu. Who needs av aniways.