|

Salut

Contul sotiei mele a fost spart si schimbat parola.

Nu mai foloste nr de telefon cu care sa inscris pe Facebook si nici adresa de email nu a mai fost deschisa de ani buni.

Daca ma puteti ajuta va stau la dispozitie cu orice fel de date (informatii) referitoare la adresa sotiei mele( nr de telefon nou, email nou, adresa de domiciliu) etc.

Va multumesc

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa incerci sa recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu îți vor folosi la nimic noile adrese de email sau noul nr de telefon, care nu au nicio legătură cu contul respectiv. Verifică-ți emailurile (deschide-ți mesajele, de ce l-ai mai creat dacă ai uitat de el?!) și vezi dacă ai primit de la FB "Alertă de conectare", ori dacă ai fost informat că ți-ai schimbat parola si adresa de email. Tot acolo, ei te întreabă "Ai fost tu?" și găsești acolo un link care te ajută să-i contactezi. Deci, contactează-i! Succes!

Poate te ajută și informațiile de aici:
https://:///......-facebook/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si cu ce crezi ca te am putea ajuta noi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce cont? Facebook, gmail, yahoo?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează