|

Salut,cum sami restabilesc profilul la ok.ru? Numarul de telefon pe care l-am facut il pierdusem si eu nu am mers sa mi-l scot inapoi, acum cd sun pe numarul acela se duce bib dar nimeni nu-mi raspunde, adaug ca nu am mail.ru la acest profil, imi cunosc doar loghinul si asa ca pin ceata parca parca parola dar nu este corecta oricit as incerca.Multumesc!

2 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Incearca sa-ti recuperezi contul mergand la adresa https://ok.ru/dk?st.cmd=anonymPasswordRecovery si urmand pasii indicati acolo. Daca acest lucru nu functioneaza te invitam sa citesti mai multe informatii relevante accesand linkul https://ok.ru/help/2/15?current.locale=en si mergand la ultimul subpunct "How do I recover my password if my profile has been hacked?"

Pentru a evita situatiile neplacute pe viitor te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook sau Odnoklassniki.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează