| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut,daca Facebook a primit 5 miliarde de dolari amenda cat timp au astia de la Facebook dispozitie sa o plateasca? Eu preferam fortnite(sa dispara) decat Facebook, pe bune americaniilor distrugi oamenii, au o gramada de amintiri si voi incercati sa inchideti site-ul printr-o metoda care oamenii atatea amintiri au. Va recomand (daca nu vreti sa pierdeti amintirile)sa descrcati aminitiriile de pe Facebook si faceti folder amintiri Facebook, daca nu stiti sa descarcati, luati programe de facut poze si pozeaza-le pe telefon/pc pozele cu programele de facut poze.
Pc ex Ocam, Bandicam etc
Telefon ex az screen recorder, mobizen etc
Am luat exemple, in exemple sunt si programe de filmat.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Cât timp vor avea milioane de utilizatori activi, aceste servicii nu se vor închide, însă este normal ca aceștia să primească amenzi dacă nu respectă legea.

În plus, rețelele sociale sau jocurile nu sunt neapărat negative, ci ele sunt niște instrumente - depinde de fiecare persoană cum alege să le folosească.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Eu as amenda zilnic site-urile sociale, fiindca au innebunit mare parte din lume, mai ales pe tinerii. tongue
S-a ajuns ca, copii de gradinita deja se joaca pe Facebook, dar nu stiu sa se joace "de a ascunselea", saritura cu coarda etc. si se ingrasa langa telefoanele "destepte" primite de la parinti.
Nici nu vreau sa ma gandesc, ca acesti copii cum vor arata (daca vor supravietui) peste 30-40-50 ani, sau in caz de o calamitate, cand trebuie sa fie practici si inventivi pentru a supravietui.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul si primul rand cine isi tine amintirile pe FB? Exista hdd externe, cloud uri platite. Daca tii la poze acolo le tii nu pe o retea sociala gratis unde nu ai nicio garantie.

Cat despre inchis FB, sa fim seriosi. FB a facut profitul ala in prima luna din 2019. Au preconizat un profit de vreo 45 milioane pe anul asta. E ca o amenda de circulatie pentru ei

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De inchis, nu se inchide. Cel mai bine ar fi, isa, sa inchida conturile astora ca tine, care nu sunt in stare sa scrie clar si logic, un enunt in propria lor limba.

| Goete a răspuns:

Ce chestie asta cu amintirile pe Facebook...
Eu le am in minte, si sunt amintiri din viata reala, nimeni nu poate nici sa amendeze nici sa inchida.

| laSoledad a răspuns:

Nu dispar acele companii care vrea un anumit public sa dispara. Congresul din America decide ce conpanii platesc si care nu. Iar pentru a intelege situatia, trebuie sa intelegi disputele intre republicani, in special Trump, si liberali. Companii mari precum Google si Facebook tin cu liberalii si i-au sponsorizat in campaniile electorale. Pe campania Trump nu au sponsorizat-o cu milioane de dolari. De aceea, si din multe alte motive politice, Google si Facebook au dispute si sunt facute sa plateasca. Faptul ca au probleme de confidentialitate ar doar cireasa de pe tort. Insa cauzele pentru care platesc si disputele politice sunt mult mai vechi, nu doar de ieri de azi. Pentru ca orice companie care face lobby inteligent in America si care sponsorizeaza pe cine trebuie si cat trebuie, e ferita de amenzi, insa cine nu e cu Trump, e audiat in Congres.

Poti urmari audierile in congres ale Facebook, Google pe Youtube si sa vezi cum reactioneaza cele 2 parti - partea audiata si cei din Congres.

| Robert227557 a răspuns:

Facebook este de foarte mult timp tu chiar crezi ca ei nu isi permit sa plateasca acea amenda? : ) Gandeste-te doar cati bani au

| SacuiuRobert926 explică (pentru Robert227557):

De unde sa stiu cati bani au? Nici pensionarii nu a facut atatia bani toata viata lor

| SacuiuRobert926 explică (pentru Robert227557):

Si atunci de ce s-a inchis jocul meu preferat www.smallworlds.com; a fost lansat in beta in Decembrie 2007 si dupa a fost lansat initial prima versiune in 1 decembrie 2008 cand Romania a implinit 90 ani. Si a tinuit pana In 8 Aprilie 2018, acum promite ca va lucra la alt joc(similar fata de vechiul joc) si este deja site creat care poti vedea doar profilul si am uitat parola, nu poti face cont nou(poate o va activa la un moment dat). Nu am vazut in viata mea pana atunci site-uri care dupa ce ai uitat parola nu ti-o poti schimba chiar daca iti sti emailul de exemplu: Yahoo, gmail, etc. Pe bune au lucat la un joc 2 ANI de zile si acum l-au distrus. Jocul jou (towncenter.app) care e deja lansat l-au lansat din Decembrie 2018 si pana acum au foat adaugate foarte putine update-uri, oamenii zic ca dureaza mult sa poata fi jucat, au creat si un document in legatura cu acest joc. Sediul acestui joc Smallworlds nu e din America, e din Noua Zeelanda(mai precis in Auckland).

| Extazzy2019 a răspuns:

Facebook-ul își permite sa plătească amenda, nu ai de ce sa îți faci griji