|

Salut, de cateva luni sunt sunat de o anumita "afacere financiara". Imi spune ca vrea sa vorbeasca cu o persoana respectiva iar eu le-am spus, NU SUNT PERSOANA RESPECTIVA, nu cunosc, nu ma mai sunati, iar ei inca ma suna, ce e de facut?

De blocat numarul, degeaba, au alte numere. ce e de facut?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

In cazul in care te mai suna spune-le clar si raspicat ca vrei sa fii scos din baza lor de date. Daca acestia refuza, poti depune impotriva lor o plangere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/) sau chiar la Politie pentru inselaciune daca persoanele care te suna nu fac parte dintr-o entitate autorizata.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu știu dacă te ajută prea mult, dar așa mi s-a întâmplat și mie. Mă sunau și tot întrebau de nu știu ce persoană, de 3 ori le-am spus că NU sunt acea persoană, dar pur și simplu s-au oprit ei din a suna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai intraba-i ce societate reprezinta, din partea cui suna, daca sunt persoane cat de cat serioase si sunt un fel de recuperatori bancari etc iti vor spune, apoi inchizi si iei legatura cu societatea respectiva de exemplu ING (Daca sunt de acolo) si le spui sa nu iti mai utilizeze numarul ca nu esti persoana respectiva.
Daca sunt puscariasi care fac smecherii cu telefonul cel mai bine este sa ii blochezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spunele clar ca nu tu esti acea persoana. Cred ca or sa renunte la un moment dat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează