|

Salut,de curand am apelat la cineva care are pagina cu Pariuri sportive, mi-a dat un meci pauza final cu plata dupa (a zis ca e 90%sigur )meciul a iesit si ziua urmatoare i-am platit abonament la 300lei.Acesta mi-a blocat contul, ce pot face, pot sa il denunt la politie sau cum imi recupar banii? Se pote considera inselaciune ce face el?

| a răspuns:

Bună,

Sfatul nostru este să depui o plângere la Poliție pentru înșelăciune. Plângerea trebuie să fie însoțită de cât mai multe dovezi (conversații, virament bancar etc.)

Pe viitor, ai mare grijă cu cine interacționezi online. Nu trimite sub nicio formă bani altor persoane, mai ales persoane pe care nu le cunoști sau în care nu poți avea încredere.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti face nimic!
Atata vreme cat ai ales o cale ilegala sa joci la jocuri de noroc, nu poti trage pe nimeni la raspundere si nici nu poti sa te autodenunti la Politie.

| a răspuns:

Ai acte doveditoare, chitanță pe sumă sau abonament scris și semnat în care se specifică suma oferită? Nu aveți așa ceva, considerați o lecție să nu vă mai încredeți în nimeni de pe internet.
Legal, fără nici un document legal, autentificat, nu rezolvați nimic!
Din păcate, ați luat țeapă!