| donionela6 a întrebat:

Salut dragi prieteni.Cineva mi-a furat parola sau a schimbat-o nu stiu ce a facut dar nu mai pot intra pe ok.ru.Am incercat la,, Ai uitat parola" insa nu merge nicii o optiune.Ca sa-mi pun nr nu merge pentru ca mama mea si la facut tot de pe acest nr si acum cand intru mi se primeste doar ca in loc sa intru la mine pe site si sa mi se schimbe parola la site-ul meu se intra la mama si se schimba parola la ea.Nu mai stiu ce sa fac! Va roooooog ajutati-ma

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Gasesti aici mai multe informatii despre recuperarea contului https://ok.ru/help/2/4032

Pe viitor, pentru a evita pierderea conturilor te sfatuim sa folosesti parole puternice, despre care poti citi mai multe aici http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul
De asemenea, iti recomandam sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale, Youtube) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Astfel, le vei putea recupera in cazul in care acestea au fost compromise.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| Rpgdei a răspuns:

Nu prea mai ai ce face

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti-a furat nimeni parola, ca nu-ti poate intra nimeni in cap sa ti-o fure, ai uitat-o, pentru ca nu ai scris-o nicaieri.
Tot ce trebuie sa faci, este sa-i spui site-ului respectiv la logare, ca ti-ai uitat parola.
Ei iti trimit pe adresa de email mentionata de tine, un email in care apare un link pe care trebuie sa-l accesezi si sa-ti pui noua parola.

| so0unDy2002 a răspuns:

Da-i pe Am uitat parola, pune numarul de telefon inregistrat pe cont si iti va veni un sms cu un cod. Pui codu si iti va aparea sa pui o parola noua.

P.S: Si eu sunt moldovean happy