|

Salut, este un anunt publicat pe internet cum ca as fi o femeie care fac placeri barbatilor sau altor femei, mentionez ca eu sunt barbat si nu ma ocup cu asa ceva dar in anuntul acela este numarul meu de telefon si bineinteles alt nume si poze cu o femeie bombalaughing primesc apeluri odata la 20 de minute, ce sa fac? Funda!

| a răspuns:

Bună!

Recomandarea noastră este să îi contactezi direct pe cei care dețin acel site, să îi informezi despre această situație și să le ceri să șteargă anunțul.

Ora De Net
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Anunțul este publicat pe Internet.
Dacă nu știi unde, rogi pe cei ce te sună, se va găsi un binevoitor să te informeze unde a văzut anunțul.
După ce afli suni și cauți pe site pagina respectivă și fci o copie cu print screen ca să ai o dovadă.
Contactezi situl telefonic sau online și soliciți să șteargă acel anunț în care a apărut din greșeală nr dtale de telefonm fără nici o legătură cu conținutul anunțului. Că ai înregistrat tot, și conținutul paginii și apeluri telefonice care se fac, în caz contrar îi dai în judecată pentru hărțuire și ceri daune de 50000 lei.
Iar pentru cei ce te sună, le spui cu voce tare și clară, număr greșit și închizi imediat.

| a răspuns:

Si cat ceri, o ora cat m-ar costa? Este o farsa facuta de un idiot, ia vezi daca nu poti sa afli cine, ca sa stii si tu pe cine te bazezi. Iei legatura cu site-ul, si vezi daca nu poti sa afli cine a facut aununtul.

| a răspuns:

Blocheaza numerele si da anuntul jos.
Cere staff-ului site-ului ( celor care il administreaza ) sa dea anuntul jos. Spune-le ca cineva a facut o gluma si cred ca vor intelege.

Sigur e unul dintre prietenii tai.

| a răspuns:

O fi vreo greseala, contacteaza persoana sau site-ul care a publicat anuntul.
Pana rezolvi seteaza-ti telefonul, daca e smart, sa ignore apeluri de la cei care nu se afla in lista ta de contacte.