|

Salut, Iertati-ma, nu stiu sigur daca aceasta este Categoria corecta, Anyway, am cont de Paypal si mi-am adaugat Cardul de credit, si m-a pus sa-l confirm, mi-au trimis un cod prin intermediul Banci, si mi-au retras 10 lei din cont, nu-i o suma Cine stie ce, dar totusi, sunt banii mei, E Normal ca Paypal sa-ti Traga din bani la inregistrarea cardului? Vreau niste Informatii de la Cei care au trecut prin asta, Dau Funda!

8 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Mai multe informatii despre termenii pe care accepti sa-i respecti atunci cand iti faci cont pe PayPal poti gasi aici - https://www.paypal.com/ga/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunai pe aia de la paypal si intreaba pe ei,ori citeste regulamentu,acolo trebuie sa scrie cumva cum sta treaba. Daca iti este lene sa citesti suna,aia raspund sigur, intrebi ce anume vrei sa stii si ai rezolvat, direct la sursa, nu ce spune unu altul. Poate pe parcurs regulile se mai schimba, cand am facut eu cont nu se lua absolut nimic, dar asta ceva ani in urma.Deci nu pot spune sigur ca nu trebuie sau trebuie.Suna si afli direct de la ei cum sta treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru relian):

Nu au suport in Limba Romana, iar eu nu Sunt in stare sa intretin o conversație in Limba Engleza, Adica stiu Engleza, dar nu pot sa tin o conversatie Verbala. Ma încurc, au cumva si Suport in Limba Romana?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Uite am gasit ceva in romana, explica f bine cum sta treaba in RO cu paypal asta.Aia 10 lei tiau fost luati pentru verificare, asta din cate am citit eu asa in fuga, dar dupa 2-3 zile, dupa ce ei te verifica si vede ca esti ok o sa tii puna la loc, adica o sa primesti bani inapoi, este o procedura asta pentru romania.Eu locuiesc in state aici nu se face asa, de aia nu am stiut.
Iti trimit link-ul asta in romana si citesti si o sa stii mai multe dupa.

http://www.doarpeinternet.com/cont-paypal-romania/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ii primesti inapoi dupa ce se face verificarea, relax.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NLS):

Mersi, Nu-i Vorba de suma aia 10 lei, Doar ca nu stiu inca procedurile Paypal, si na, m-am speriat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GoldenBoy17):

Punctul 3)
http://www.doarpeinternet.com/cont-paypal-romania/

"Procesul dureaza pana la o saptamana. Vei avea nevoie de: contul de Paypal pe care l-am creat la pasul 1, un card de tipul celor mentionate mai sus si 10 RON (2-3€) depusi pe card.

Paypal Romania Add Card
Logheaza-te pe cont cu mailul si parola introduse la primul pas. Din meniul de sus, mergi la Profile si selecteaza Add/Edit Credit Card, ca in poza din dreapta.

Apoi apasa butonul Add a Card si introdu datele de pe cardul tau. La Card Security Code va trebui sa scrii codul din 3 cifre de pe spatele cardului. Dupa ce introduci datele, apesi Add Card.

Va trebui sa faci o plata catre Paypal in valoare de €1, 5 (care s-ar putea sa fie, de fapt, 2-3€, datorita unor taxe care se adauga). Vei primi acesti bani inapoi dupa ce verifica ei ca tu esti detinatorul real al cardului pe care l-ai atasat.

Dupa ce ai facut plata de €1, 5, astepti. De obicei sunt necesare 2-3 zile lucratoare pentru ca Paypal sa te verifice si sa iti trimita banii inapoi.

Dupa ce au trecut cele 2-3 zile, va trebui sa iei un cod format din 4 cifre de pe extrasul tau de cont de la banca.

Poti obtine un extras de cont de la banca ce ti-a emis cardul. Poti face asta prin internet banking (daca ai serviciul activat), poti merge la banca sau pur si simplu poti suna la numarul de relatii cu clientii de pe spatele cardului.

Le vei cere codul de confirmare Paypal de pe extrasul de cont. Stiu ei ce sa-ti dicteze, sunt obisnuiti cu telefoane de genul asta (daca nu stiu la ce te referi poti schimba linistit banca, astia-s uzati :))

Extrasul de cont arata diferit in functie de banca la care ti-ai facut cardul. In principiu, codul il vei gasi la sectiunea Descriere sau Detalii din dreptul tranzactiei cu Paypal de pe extras.

Va fi de forma PP*ABCD, unde ABCD va fi codul din 4 cifre pe care trebuie sa-l introduci pentru confirmarea cardului. Dupa ce confirmi, vei putea face plati online folosind doar e-mailul...2006 - 2095 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru NLS):

Multumesc, Card am la Banca Transilvania, sunt destul de priceputi, parerea mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează