| iKireS a întrebat:

Salut, imi poate explica cineva cum sta treaba cu Refund-ul / Ramburs-ul pe Paypal? De exemplu daca donez unui streamer, imi pot lua banii inapoi? Sau daca fac promovare cuiva si el ma plateste prin Paypal isi poate lua banii inapoi? Nu stiu daca am pus in categoria care trebuie, rog un moderator sa o schimbe daca am gresit

| Ora de net a răspuns:

Bună,

Mai multe detalii despre politica PayPal poți citi aici https://www.paypal.com/......rk-faq3248

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Fiecare produs,serviciu vandut prin paypal,are o descriere. Daca cel care cumpara un produs, sau serviciu primeste altceva decat a citit in descriere poate cere refund, iar paypal ii da toti bani inapoi fara nici o discutie, poate sa zica vanzatorul ce vrea, de fapt nici nu va spune nimic, cand cei de la paypal or sal contacteze va vorbi cu sarut mana laughing in secunda 2 o sa si dea banii inapoi laughing
Cam asta e paypal asa ca idee.
Deci totu tine de descrierea facuta acelui produs sau serviciu ce spui tu.

Sa luam exemplul tau.Tu donezi ceva bani lui X.Acolo nu scrie nimic, in sensul ca ai putea tu sa ceri inapo, sau poate sa scrie ca nu refund.In cazul asta tu nici nu mai are rost sa ceri ceva.

Faci promovare cuiva si te plateste.Ala iti poate lua banii inapoi, doara daca tu nu ai facut promovarea asa cum a fost intelegerea intre voi, dar asta numa daca cum am spus are o descriere, facuta undeva, asta e dovada care face diferenta.Asa pe vorbe nu faci nimic.
Respectivu banui ca a bagat undeva un anunt corect? Ei in acel anunt scrie ce cauta, ce doreste de la cineva.

Deci orice faci pe net ai grija sa aiba descriere si sa faci plata prin paypal, doara asa ai garantia ca totu o sa fie cum scrie descrierea acelui produs sau serviciu.

2 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Donatiile nu sunt acoperite de refund. Doar cumparaturile, si alea doar in anumite conditii.