| ChrisRK a întrebat:

In anul 2014 am fost la un campament, in acel campamanet s-au facut poze si s-au publicat pe Facebook. Faza este ca nu mai vreau ca pozele respective sa se afle acolo, adica doresc ca pagina sa le stearga. Ce sa fac? Sa merg la politie?

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Poti cere administratorului sa le stearga, dar daca acestea au fost facute intr-un cadru public, exista posibilitatea ca el sa te refuze.

Pe viitor, te incurajam sa ai multa grija in ce ipostaze alegi sa fii pozat.

Ora De Net
Răspuns Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă în poze apari singur, poți ruga pe adminul paginii să ți le șteargă. Nu ar fi o problemă, ține de bunăvoința lui! Dar, dacă apari în grup/uri, alături de alte persoane, trebuie să accepți situația. N-are cum să elimine pe toți, doar pentru că așa vrei tu. Cu ceilalți ai vorbit? Poate că dorința ta nu e și dorința lor.
Poliția cu ce să te ajute? Tu crezi că dacă o vedetă surprinsă de un paparazzi, apare într-o revistă în pijama, vedeta poate impune ștergerea pozei? Poate că ar fi posibil, pe căi legale, dar nu merită deranjul, mai ales dacă nu e vorba de imagini indecente.
De vină ești tu, trebuia să te gândești înainte de a te așeza la "ședința" foto. Puteai să le spui că nu îți dorești să fii fotografiat. happy

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lool, sa mergi la politie.
Contacteaza pagina sa le stearga sau dai report la pagina

| Lostlyric a răspuns:

In cel mai rau caz, daca cel care a facut pozele publice, nu vrea sa le stearga, fa raport, explica de ce vrei ca pozele sa fie sterse sau sa nu mai apari in ele. Sau ai varianta la sectiunea de privacy, sa nu fi tag-uit in ele. Si iti schimbi contul de FB. Asa, e greu ca cineva sa-ti dea de urma. Nu imposibil, dar dificil.

| Tpufan123 a răspuns:

Poți ruga pe cel care le-a publicat sa le șteargă sau sa "te taie" din pozele respective (dacă asta e problema). Discuta cu cel care a publicat pozele.