| Z10fortza a întrebat:

Salut.Mi-am sters oare contul de NaughtyDate? M-am logat si am apasat pe deconectare, dar in tutoriale zice ca trebuie sa fac mai mult de atat.De atunci nu ma mai redirectioneaza pe site, dar ma trimite la o pagina in care tot imi cere e-mail si parola.E sters? Raspuns urgent!
Recunosc, am intrat doar pentru poze.

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Mai multe detalii despre ștergerea contului găsești la https://www.naughtydate.com/staticPage/terms la secțiunea 8 anularea afilierii.

Pe viitor, te sfătuim să citești cu mare atenție termenii și condițiile înainte de a te înregistra pe un site.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Daca tu dai log out/ deconectare de pe Facebook, ori de pe TPU, înseamnă că ți-ai șters contul? Nu cred...
Eu zic să mai cauți (asta înseamnă că trebuie să te conectezi din nou) și vezi unde scrie "delete". Și apeși "DELETE".
Vezi daca tot acest tutorial l-ai gasit si tu.
http://www.datingcritic.net/......r-profile/

| Z10fortza explică (pentru floresdemayo):

Iti multumesc frumos pentru raspuns.Mi-am sters contul definitiv acum 2 saptamani.Regret ca raspund asa de tarziu, am avut niste probleme de rezolvat, dar am vrut neaparat sa te tin la curent(fiind prima persoana care mi-a sarit in ajutor)cum s-a terminat toata povestea asta.Deci butonul "Remove account" nu exista pentru contul de pe telefon.Am incercat sa intru pe laptop sa vad daca exista acolo acel buton, dar trebuia sa primesc un e-mail de confirmare care nu mai venea.Am stat asa cateva zile.Pana la urma i-am spus mamei in ce m-am bagat iar ea a vorbit cu o cunostinta care nici ea nu se pricepea prea mult la calculatoare dar macar stia sa se uite in gmail si acolo am gasit e-mail-ul de confirmare care m-a dus la logarea pe laptop la site-ul lor si la versiunea pentru calculator aveau butonul Remove account.Iti multumesc inca o data floresdemayo, nu credeam ca mi-ar raspunde cineva la aceasta intrebare.

2 răspunsuri: