|

Salut! Mi-am uitat parola de la Facebook,si mi-am uitat si parola de la yahoo,la yahoo m-a pus sa raspund la intrabarile acelea,dar nu mia stiu ce raspunsuri sa dau, asa ca nu mai merge sa raspund nici la alea, se mai poate face ceva?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, George,

Din pacate, nu iti mai poti recupera contul de Yahoo. La Facebook poti incerca accesand www.facebook.com/hacked

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai folosit mail-ul de la yahoo, nu!
Aveti acum recuperare si cod de securitate pe numarul de telefon, asta sa nu se mai ajunga la situatii de genu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Orice profil pe orice site îți va cere un e-mail, apoi să activezi e-mailul (să arăți că e-mailul este al tău bla bla bla)
Apoi orice e-mail (când îl creezi) îți cere obligatoriu și un nr. de tel pentru motive de siguranță, pe lângă acele întrebări.
Dacă prin absurd e-mailul nu este conectat la un alt e-mail (se poate seta și un al doilea e-mail ca mod de recuperare), nici la un număr de telefon și nici nu știi întrebările de siguranță atunci Facebook-ul îți spune oficial " Te pup pa pa" + emailul tău.
Tre să le faci din nou pe amândouă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează