|

Salut! Pe un site de pe care cica faci bani imi cere asa: PayPal account si are doar un spatiu. Ce trebuie sa pun acolo?

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Situl respectiv iti cere contul de PayPal.

Te sfatuim insa sa ai foarte mare grija atunci cand navighezi pe astfel de situri - ele sunt de cele mai multe ori scamuri (inselaciuni) care vor doar sa obtina informatii sau date pentru ati fura mai apoi banii.

Citeste cu foarte mare atentie informatiile, verifica-le din mai multe surse, asigura-te ca situl are date de contact reale, etc. inainte de a te inregistra.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Trebuie sa pui codul tau de PayPal, asta este pentru ca sa transfere banii pe care ii faci direct pe PayPal
Siteul asta se poate sa fie o farsa sau ceva de genul asta, mai bine nu risca fiarte mult, poate e facut de hackeri sau de altcineva si poti ramane fara toti banii de pe PayPal... sau poate nu, FUNDA?

| explică (pentru CreepyBoy):

E un paypal facut doar asa pentru site-ul ala adica nu am cont de paypal pe care bag bani etc... doar ca sa pot baga banii aia deci poate pot face ceva
Te referi la nr ala care e ceva gen Client Code?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Departure):

Da la el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Departure):

Contul de paypal se face asa
mergi la o banca isi faci cont si acel cont il bagi pe site lor, isi va lua 2 dolari ca sa verifice si apoi primesti banii in contul tau, pentru fiecare transfer dai banii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: