| Luca_Ion_1996 a întrebat:

Primesc reclame peste reclame din 15 in 15 minute chiar mai des, oriunde, pe orice site, pe orice aplicatie. Acum a inceput sa se pornească reclame chiar si cand telefonul este cu ecranul stins. Am Samsung j7 2016. Stie cineva ceva?

| Ora de net a răspuns:

Buna, Luca,

Cel mai probabil ai un virus pe telefon.

Te sfatuim sa iti salvezi datele din telefon pe un dispozitiv extern si sa il resetezi pe acesta la setarile din fabrica. Pe viitor, este bine sa retii ca pentru a avea dispozitivul protejat este foarte important sa folosesti un antivirus. In cazul programelor antivirus, nu exista o solutie care te va proteja suta la suta, dar indiferent de programul ales (chiar si o varianta free), este bine ca el sa fie actualizat constant. Daca un antivirus nu isi actualizeaza zilnic baza de date el nu va putea sa te protejeze de noi atacuri aparute si nu va fi deloc util. In acelasi timp, e bine de retinut ca si tu ai un rol activ in a-ti proteja telefonul – nu da click pe link-uri necunoscute, nu instala aplicatii straine sau care vin la recomanadarea unor straini.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Setări - notificări și dezactivezi tot ce dorești.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai instalat aplicații la greu, este?

| Luca_Ion_1996 explică (pentru sierra1):

Nu am aplicatii multe doar sociale si 3 jocuri care nu fac peste 400 mb memorie. Poate ceva legat de Facebook ca de multe ori acolo imi apar.

| Gabriel9707 a răspuns:

Ai vreo aplicatie de curatare sau un antivirus? De obicei alea mai aduga reclame pe ecranul de pornire.