| EdyThX a întrebat:

Salut.Recent,contul meu de Facebook a fost dezactivat pentru a DOUA oară.Nu mai știu cum am procedat data trecuta dar mi s-a deblocat contul.De data asta,îmi cere iar sa confirm identitatea,dar zice că mă ajută doar daca le răspund la mail, dar eu nu știu nici mail îl, nici numărul de telefon.Mai sunt șanse de recuperare? Va rog, ajutați ma

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa incerci sa-l recuperezi mergand la www.facebook.com/hacked si sa urmezi pasii indicati acolo.

De asemenea, pe viitor, este bine sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. Acelasi lucru il poti face si pentru contul de Facebook. Mergi in coltul din dreapta sus, da click pe sageata si acceseaza Settings, mai apoi mergi la lista din partea stanga a ecranului si alege Security. Vei gasi acolo optiunile oferite pentru a-ti securiza contul (poti sa introduci un email alternativ sau numarul de telefon)

Ora De Net
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Evident daca nu stii adresa de email si nici numaruld e telefon, nu ai cum sa le raspunzi cu informatia necesara, deci contul este pierdut!

| EdyThX explică (pentru Violleta2022):

Ba da, numărul de telefon îl știu, dar nu am acces la cartela. Din cate știu, ei trimit pe inbox răspunsul, nu?