|

Salut! recent,o persoana mi-a sprt contul de Facebook si fiinta nu s-a rezumat doar la asta! mi-a schimbat parola,poza de profil (cu a unui taran pe care nu-l cunosc) si probabil se foloseste de identitatea mea! intrebarea mea este:ma poate ajuta cineva, cu o indrumare, sa-mi recuperez contul sau macar sa-l sterg? eu am renuntat de mult la acest facebook.Trebuia insa sa-l fi sters! dar nu am reusit! contul de email prin care intram nu-l mai accesez din 2014! mi-a foast facut in 2009 de un coleg de liceu, cu care, intre timp m-am certat.deci nu am unde sa primesc codul ala.am incercat si varianta lor:"ai uitat parola?" dar nu mi-e de folos.stiu doar atat:ultima parola de acum 24 zile si din ultimi4-5 ani de fapt! persona asta face postari in numele meu si cine mai stie ce! am fost anuntat azi, ca nu mai intram eu pe contul de facebook.Va multumesc!

5 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Exista in cadrul sectiunii de recuperare a contului optiunea de a-l recupera cu ajutorul recunoasterii prietenilor. Urmeaza pasii recomandati de Facebook citind cu atentie toate informatiile de pe pagina.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai putea raporta contul, ca sa nu mai poata fi accesat. Dar cred ca asta trebuie facut de mai multe persoane, pentru a fi blocat.
Pe contul vechi aveai trecut si un numar de telefon? Cu numarul acela ai putea recupera contul vechi. Daca ai trecut doar adresa de mail la care nu ai acces, greu de crezut ca mai poti intra pe Facebook cu acele date. Trebuie sa te gandesti la metode externe de suspendare/blocare a contului.

| explică (pentru dannyel86):

Multumesc! Nu am folosit nr. de telefon. Ideea cu raportul voiam sa pastrez pe la urma. dar nu mai am de ales. 5 persoane trebuie sa ma raporteze?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dai click pe Raportează acest profil→ Îmi foloseşte identitatea→A cui identitate şi-a asumat-o? (ai trei variante: 1. a mea 2. a unei persoane pe care o cunosc 3. a unei vedete) Și trimiți raportul.
Probabil că i se va face verificarea identității, iar până atunci, contul îi va fi blocat.

PS: Cum a reușit să îți spargă parola? E ciudat. Poate că a făcut-o tocmai colegul tău, care ți-a făcut și adresa de email.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru floresdemayo):

Teoretic, doar el ar fi putut! Dar ma indoiesc! nu mai stia adresa de email, banuiesc.n-am vorbit de anii de zile! dar ideea e ca a lasat toate pozele cu mine si a schimbat doar poza de profil cu a unui tip, necunoscut. si stau si ma gandesc ce mesaje a trimis si cui.eu am cam lasat Facebook-ul de 3-4 ani si e cam ciudat ca mi l-a spart.nu am avut o activitate intensa.plus ca contul era dezactivat.am sa incerc! multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: