| Dumbi a întrebat:

S-a jucat careva Blue Whale?laughing
In ce costa acest joc? Si de ce ai face ce scrie acolo? Am citit un articol in care scria ca daca nu faci ce scrie acolo, familia ta va avea de suferit… Asa e? Si daca da, ce mi-ar putea sa imi faca acea persoana care e in spatele jocului, incat sa ma distruga? Nu vreau sa incerc jocul, doar sunt curios…
Si daca as incerca jocul pe un telefon fara abonament, fara nici un contact, fara nici o cautare pe Google sau pe orice modul de cautare, cum mi-ar putea afla unde invat si toate astea? Nu zic de locatie, doar de unele localitii pe care le frecventez.
Multi tampiti, care cred ce se scrie pe orice site din Romania(Realitatea, Antena3, etc…).

| Ora de net a răspuns:

Buna,

In momentul de fata exista propagare in mass media a unor informatii sau mesaje care nu sunt verificate. Din informatiile pe care le detinem de la autoritati, nu exista nicio relatie cauzala directa intre anumite evenimente nefericite care au avut loc in randul tinerilor si acest asa-numit joc.

Sfatul nostru este sa nu accesezi pe Internet continut care ar putea fi daunator tie si sa ne te expui vorbind cu persoane straine.

Ora De Net
8 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

M-am lasat in ziua 49. devenise plictisitor.

| BlackRose03 a răspuns:

1.Nu.
2.Jocul consta in indeplinirea a 50 de provocari in 50 de zile.
3.Pentru ca provocarile sunt simple la inceput si adolescentii se lasa usor manipulati in ziua de azi.
4.Da,daca nu vrei sa te sinucizi administratorul jocului care e hacker iti poate fura informatiile personale si iti ameninta familia cu moartea, deoarece iti poate afla adresa.
5.Nu stiu, dar nici nu cred ca ai vrea sa stii.
6.Nu poate si astfel poti scapa ieftin...asa pare, dar ca sa joci trebuie sa-i spui adresa si iar, se va ajunge la amenintari.

| BJK1903 a răspuns (pentru BlackRose03):

Administratorul este arestat de 4-5 luni, deci nu cred ca are ce sa iti faca din inchisoare laughing Si nu vine nici naiba in Romania sa ameninte un rahat cu ochi care este o cauza pierduta, zic big grin laughing

| BlackRose03 a răspuns (pentru BJK1903):

Paii,si fara amenintari cei slabi de inger pot suferi traume psihice dupa indeplinirea provocarilor(trezeste-te la 4.20 si vezi un film de groaza,taie-te,asculta muzica pe care ti-o trimit, urca-te pe acoperis etc), deci tot la sinucidere se ajunge.
E adevarat, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta amenintarilor, dar nu merita sa risti.

| Skippy223 a răspuns:

Nu îți face nimeni nimic dacă refuzi sa mai joci. Mulți au refuzat, au fost amenințați dar nimic mai mult.
Daca tu ești pe internet, și el știe ce face, poate ușor sa iti afle locația.

| Marghiol_Iulian_1979 a răspuns:

Eu chiar am ajuns la niv. 5, si nu fac asta din placere, deoarece nu ma ia nimeni drept o persoana, toti ma fac sclav, gras si etc... Viata asa la 14 ani nu merita nimeni abia astept sa ajung la 50 sa vad cui ai mai pasa de mine dupa ce mor

| PaulGoata a răspuns:

E un joc handicapat, creat de pshihologi care te manipuleaza ca sa te sinucizi, daca poate sa te manipuleze cineva foarte usor iti spun sa nu intri in joc, ai doar o viata de ce sa o pierzi