|

Salut TPU, am o intrebare daca vreau sa imi iau iphone 6 fake e adevarat ca nu pot sa instalez aplicati? Sau are ceva probleme?

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Recomandarea noastra este sa privesti cu scepticism anunturile diversilor vanzatori care ofera produse fake. Exista foarte multe persoane care au fost dezamagite de ceea ce au primit sau au fost inselate in acest fel.

In general, atunci cand faci cumparaturi online, te sfatuim sa:
- te asiguri ca situl de pe care cumperi este unul de incredere (pentru a putea returna produsul in cazul in care acesta nu este potrivit)
- sa citesti recenziile vanzatorului
- sa citesti recenzii pentru produsul pe care vrei sa-l cumperi, chiar pe mai multe websituri.

Mult succes!

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic ca daca vrei sa iti iei Iphone 6 mai bine iti iei unul original la mana a doua. Ca nu se stie cum e Iphone-ul fake deci poate incerci un original de pe un site la mana a doua. Sunt multe site-uri pe care poti gasi. Eu recomand olx

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa te uiti si pe Youtube ca sunt video-uri cu diferente intre Iphone original si Iphone fake

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, depinde cum este facut telefonul, oricum dupa Apple Store nu ai cum sa iei aplicatii cu un iPhone fake, poate telefonul sa aive instalat un market chinezesc de aplicatii, inainte sa il cumperi : gandeste-te ca este un telefon de unica folosinta, daca s-a stricat, nu il mai repari, nu gasesti piese.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează