| Robyroberto32 a întrebat:

am o problema cu smartphoneul meu (nu conteaza modelul) pe care am avut-o si pe vechiul smartphone.Cand intru pe anumite site-uri ce nu par foarte autorizate imi intra automat intr-o alta pagina (sau mai multe) pe care scrie logo-ul google (pe unele din ele nu) in care imi scrie ca device-ul meu este infestat cu nu stiu ce virusi trojeni (care stiu ca exista doar pe pc, dar ma rog) si nu imi da voie sa dau back sau sa accesez alt link. Intrebarea mea este: aceste mesaje sunt pe bune? Chiar am telefonul infestat in cazul in care primesc asa ceva? Din cate cred eu este doar o reclama, daca apesi pe "deviruseaza imediat" (de pe aceste linkuri) te baga pe site-ul unui antivirus necunoscut. Va rog, spuneti-mi parerile voastre.

| Ora de net a răspuns:

Buna Roberto,

Aceste mesaje sunt niste reclame false care doresc sa te pacaleasca sa instalezi un anumit program pe telefonul mobil. Te sfatuim sa nu dai click pe ele, sa nu instalezi acele programe necunoscute pentru ca iti pot afecta telefonul.

Pentru a avea dispozitivul protejat te sfatuim sa iti instalezi un program antivirus si un AdBlocker din Magazinul Play. Astfel, nu vei mai avea parte de astfel de mesaje suparatoare.

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Sunt "redirecte" te redirectioneaza sa vezi o reclama si mai apar si unele sunete.
Ia-ti un antivirus din magazin play.
Si reclamele depe android iti pot fura datele personale(trojan).
Ia-ti un browser (magazin play) +ADBLOCK.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt doar reclame pentru a te face sa descarci un anumit antivirus.

Răspuns utilizator avertizat