| Easyitidauslap a întrebat:

am o problema.

M-am dus in setari pe Instagram la notificari si am vazut Johnappleseed a adaugat un comentariu "Frumoasa poza!" si mai jos era Johnappleseed a apreciat comenatariul si am vazut ca a sunat si ca a vrut sa inceapă o conversatie.

Vă rog spuneti-mi si mie ce sa fac? Ce inseamnă chestiile astea?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Văd că a fost inconfortabil pentru tine să fii contactat de către o persoană pe care nu o cunoști. Deoarece este profilul tău, ai alegerea deplină de a alege cu cine să discuți și cu cine nu.

Faptul că te-a contactat nu înseamnă absolut nimic. Sunt persoane care scriu comentarii aleatorii sau sună fără să aibă vreo intenție.

Dacă îți dorești să limitezi accesul pe profilul tău a persoanelor pe care nu le cunoști poți să îți setezi profilul de la Public la Privat. Găsești această setare atunci când ai profilul tău deschis (dai click pe poza din dreapta jos) -> Meniu (cele trei linii din dreapta sus) -> Setări -> Confidențialitate/Privacy -> Confidențialitatea contului -> Activare cont privat.

Deoarece nu recunoști acel profil, nu ai niciun motiv să răspunzi apelului. Dacă interacțiunea cu persoana respectivă devine deranjantă pentru tine, ai opțiunea de a-l bloca sau restricționa (intrii pe profilul lui-> cele trei puncte din dreapta sus -> Blocare/Restricționare).

Ora De Net
4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Vrea să-ți mângâie pisica

Răspuns utilizator avertizat
| djsjs a răspuns:

Este un exemplu dat de Instagram sa vezi la ce se refera optiunea respectiva. De exemplu daca nu iti place sa vezi in notificari "X a vrut sa inceapa o conversatie" Instagram iti da posibilitatea sa vezi ce optiune sa dezactivezi. Nu ti-a trimis nimeni nimic si nici nu te-a sunat. Poti sta linistita.