|

Salut TPU! am o problema pe facebook.se tot trimite un mesaj la prietenii de pe Facebook din 10 in 10 minute ca spam, si nu pot sa opresc.va rog sa ma ajutati!

4 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Ne pare rau ca ai intampinat o astfel de situatie neplacuta. Acele mesaje apar din cauza unui virus pe Facebook. Pentru a-l indeparta, trebuie sa mergi cu mouse-ul in coltul din drepta sus a paginii de Facebook, sa dai click pe sageata si mai apoi sa alegi, din lista care va aparea, optiunea Settings. Mai apoi, mergi la lista din partea stanga si acceseaza Apps. Iti vor aparea aplicatiile pe care le folosesti, cu care contul tau este conectat. In acea lista exista si acest virus deghizat sub forma unei aplicatii. Poti sterge toate aplicatiile sau le poti sterge pe cele care ti se par suspecte, cele pe care nu iti amintesti sa le fi accesat sau folosit. Faci acest lucru accesand X-ul din dreptul fiecarei aplicatii.

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De asemenea, dacă vedeți acest lucru se întâmplă în inbox-ul dvs. Facebook ca AI, mai degrabă decât de e-mail, atunci acesta este, probabil, cauzată de o aplicație necinstiți pe care le-ați permis. Este posibil să fi făcut clic pe un alt cineva va posta a partajat care a instalat o aplicație, fără să știe el. posturi care promit lucruri spammy că Facebook nu permite sunt notorii pentru asta... lucruri de genul "vezi cine a vizitat pagina dvs. de Facebook" și lucruri de genul asta. Du-te la zona aplicațiilor din setările și căutați pentru aplicații care sunt noi sau pe cele pe care sunt sigur de ceea ce fac ei și a scăpa de ele. Iată o legătură directă: https://www.facebook.com/settings?tab=applications

Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intră pe Facebook. În bara aia de sus ai o săgeată în jos, apasă acolo și selectează "Setări". Acum uită-te în partea stângă și acolo vezi "Aplicații", dă acolo. Aici ai toate aplicațiile "de încredere", șterge toate aplicațiile care ți se par suspecte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează