anonim_4396
| Anonim întreabă:Aveam un prieten pe Facebook care mă ajutase cu calculatorul si nu prea raspundea,dar mai de mult ii eram moderator pe live si niciodata nu ne-am jignit sau ceva de genul, dar dintr-o data primesc un mesaj si chiar n-am avut nicio treaba cu el "TE DESPIC COPILE" să-i fi fost spart contul de Facebook si le scria prietenilor?
L-am sters si l-am blocat, dar totusi m-am speriat ca n-am facut nimic, pareri?

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Ne dăm seama că te-a îngrijorat destul de mult mesajul mai ales că nu ai înțeles de ce ți-ar scrie așa ceva.

Dacă tu consideri că nu avea niciun motiv să fie furios pe tine, atunci cel mai probabil altcineva a avut acces la contul lui și a scris în locul lui.

În schimb, și dacă prietenul respectiv avea vreun motiv să fie nervos sau supărat, limbajul pe care l-a folosit nu este unul potrivit. Și-ar fi putut exprima nemulțumirea într-un alt mod.

Facebook oferă această variantă de a șterge sau bloca prieteni din listă tocmai pentru a putea controla cine ne contactează și a evita comportamentele și mesajele deranjante. Sunt niste opțiuni folositoare atunci când nu ne simțim în siguranță sau nu mai vrem să interacționăm cu anumite persoane.

Ora De Net
4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Si de ce te-ai speriat? Ce-ti poate face? Stai linistit! Nu trebuia sa-l blochezi. Trebuia sa intrebi: "De ce?". Probabil cineva i-a spart contul!

| Easyitidauslap a răspuns (pentru Salontanul):

Persoana respectica, nici macar seen n-a dat, si dupa ce i-am scris nu a raspuns, si nu a fost nici online dupa.

| floreadan a răspuns:

Cel mai bine este sa stai linistit pentru ca a reactionat impulsiv. Nu iti va face nimic.